Seminari i Shoqërisë Civile dhe zgjedhjet për përfaqësuesit e Grupit Ndërinstitucional-MSG

Qendra Shqiptare për Zhvillimin dhe Integrim në bashkëpunim me Sekretariatin e Shtetit për Çështjet Ekonomike, SECO, pranë Ambasadës Zvicerane në Tiranë, më 11-12 shkurt 2019, organizuan seminarin me temë “Shoqëria Civile, roli i saj në …